Kupno: | 1.2211 |
![]() |
0.56% |
Sprzedaż: | 1.2457 |
![]() |
0.55% |
Stan na dzień: 2023-03-31
Kupno: | 1.1089 |
![]() |
0.00% |
Sprzedaż: | 1.2133 |
![]() |
0.00% |
Stan na: 2023-03-30 00:00
Aktualny średni kurs NBP waluty Forint węgierski na dzień 31.03.2023 wynosi 1.2334. W kantorach natomiast wartość ta wynosi w chwili obecnej 1.1611 co jest wialkością niewiele niższą . Ostatni tydzień to znaczny spadek cen tej waluty w kantorach o 5.43%. Aktualnie średni spread na walucie Forint węgierski wynosi w polskich kantorach 0.1044.
Data kursu | Kupno | Sprzedaż |
---|---|---|
31.03.2023 | 1.2211 | 1.2457 |
30.03.2023 | 1.2143 | 1.2389 |
29.03.2023 | 1.2018 | 1.2260 |
28.03.2023 | 1.2028 | 1.2272 |
27.03.2023 | 1.2065 | 1.2309 |
26.03.2023 | 1.2065 | 1.2309 |
25.03.2023 | 1.2065 | 1.2309 |
24.03.2023 | 1.1965 | 1.2207 |
23.03.2023 | 1.1864 | 1.2104 |
22.03.2023 | 1.1767 | 1.2005 |
21.03.2023 | 1.1682 | 1.1918 |
20.03.2023 | 1.1654 | 1.1890 |
19.03.2023 | 1.1654 | 1.1890 |
18.03.2023 | 1.1654 | 1.1890 |
17.03.2023 | 1.1684 | 1.1920 |
16.03.2023 | 1.1907 | 1.2147 |
15.03.2023 | 1.1856 | 1.2096 |
14.03.2023 | 1.2071 | 1.2315 |
13.03.2023 | 1.2229 | 1.2477 |
12.03.2023 | 1.2229 | 1.2477 |
Data kursu | Kupno | Sprzedaż |
---|---|---|
30.03.2023 | 1.1089 | 1.2133 |
29.03.2023 | 1.1663 | 1.2557 |
28.03.2023 | 1.1568 | 1.2557 |
27.03.2023 | 1.1106 | 1.2098 |
26.03.2023 | 1.1700 | 1.2648 |
25.03.2023 | 1.0782 | 1.1710 |
24.03.2023 | 1.1733 | 1.2823 |
23.03.2023 | 1.1564 | 1.2617 |
22.03.2023 | 1.1463 | 1.2424 |
21.03.2023 | 1.0696 | 1.1873 |
20.03.2023 | 1.0555 | 1.1550 |
19.03.2023 | 1.1274 | 1.2396 |
18.03.2023 | 1.1351 | 1.2533 |
17.03.2023 | 1.1176 | 1.2165 |
16.03.2023 | 1.1309 | 1.2806 |
15.03.2023 | 1.0774 | 1.1801 |
14.03.2023 | 1.1376 | 1.2491 |
13.03.2023 | 1.1401 | 1.2522 |
12.03.2023 | 1.1494 | 1.2536 |
11.03.2023 | 1.1803 | 1.2830 |
Forint węgierski (HUF) to oficjalny środek płatniczy Węgier. Wykrozystywany poraz pierwszy w XIII wieku. Jeden forint dzieli się na 100 fillérów, jednak nie są one dostępne w obiegu.
|